Één bedrijf voor al uw timmerwerken

Bij Timmerbedrijf Dekens kunt u terecht voor al uw verbouw, onderhoud, renovatie en timmerwerkzaamheden. Voornamelijk in de regio Castricum zijn wij al jaren een begrip. Zo leveren wij vol trots maatwerk voor iedere gewenste klus. Wij combineren al 4 jaar vakmanschap met meer dan uitstekende service.

Met oog voor kwaliteit weet Timmerbedrijf Dekens elk project tot een succesvol einde te brengen. Wij werken voor zowel zakelijke als particulieren opdrachtgevers. Onze specialiteit is timmerwerk, maar ook voor uw keuken, toilet en badkamer kunt u ons inschakelen.

Bent u opzoek naar een betrouwbaar, vakkundig timmerbedrijf dan bent u bij Timmerbedijf Dekens aan het juiste adres. Wij willen u van harte uitnodigen om onze website te bekijken. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op via het contact formulier

Wie staat er achter Timmerbedrijf Dekens


Mijn naam is Patrick Dekens (27jr), ik ben geboren en getogen Castricummer. Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen met de timmeropleiding aan de SSPB te Beverwijk. Daar heb ik mijn primair en voortgezet timmeren behaald en sindsdien ben ik de passie voor bouwen niet meer kwijtgeraakt.

Mijn doel is altijd al geweest om mijn eigen bedrijf te beginnen. Na ervaring op gedaan te hebben bij een aantal timmerbedrijven, heb ik de stap om mijn droom te verwezenlijken waar gemaakt. Op 3 september 2013 was Timmerbedrijf Dekens een feit. 


Timmerwerk

Voor alle timmerwerkzaamheden in en rond uw huis kunnen wij u adviseren en helpen bij het ontwerpen van uw wensen.

Deze werkzaamheden kunnen zijn: verlaagd plafond, plinten, wanden, zolder aanpassen om b.v. een slaapkamer of vliering te creëren, dakramen plaatsen, isoleren en afwerken. etc. 

Renoveren

Een van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren is het renoveren van een bestaand pand. We herstellen of vernieuwen deels het bestaande pand zodat het weer geschikt is om in te wonen en/of te werken. Of het nu in de oude staat herstellen is of renoveren met moderne vernieuwingen, wij zorgen ervoor dat uw pand weer volledig aan de huidige maatstaven voldoet. 

Onderhoud

Als ervaren timmerbedrijf zijn wij specialist in het verrichten van onderhoud aan uw woning. Of het nu gaat om de aanpak van verrot houtwerk, het vervangen van een vloer of het repareren van dak en goot. Van ons kunt u een professionele en vakkundige aanpak verwachten.

Nieuwbouw

Wij zijn uw ideale partner voor diverse soorten nieuwbouw aan uw woning of pand Enkele van onze werkzaamheden voor nieuwbouw zijn; het plaatsen van dakkapellen, complete badkamers, ramen, deuren, kozijnen en de plaatsing van serres, erkers en veranda's. Naast deze werkzaamheden kunnen wij ook een nieuw te plaatsen aanbouw voor uw bestaande woning realiseren. 

Ons werk

Neem eens een kijkje in ons portfolio. Al onze projecten in diverse categorieën vind je hier.

Toon alles in categorie:


Contact

We denken graag mee met uw volgende project!


Timmerbedrijf Dekens
Willem de Zwijgerlaan 62
1901CS Castricum
06-23370292
[email protected]